Website onderhoud

Een website is nooit af, er zullen altijd wijzigingen gedaan moeten worden om de inhoud up-to-date te houden. Met een van onze onderhoudscontracten kun je je volledig laten ontzorgen.

We merken dat organisaties en vooral ZZP’ers tijd te kort hebben om tussentijdse aanpassingen aan hun website te doen. Of soms hebben ze (ondanks dat we het meestegebruikte WordPress CMS gebruiken) geen kennis in huis. Hiervoor hebben wij ‘Website onderhoud’ aan. Onderhoud van uw website kunt u uitbesteden tegen een scherp tarief middels een onderhoudscontract.

Met een onderhoudscontract koop je op voorhand voordeliger een x aantal uur onderhoud in zodat je weet waar je aan toe bent qua kosten. Een ander voordeel van het afnemen van een onderhoudscontract is dat we ook alle updates (wordpress, plugin’s en thema’s) van je website bijhouden zonder extra kosten! 

website onderhoud

Ook zonder onderhoudscontract kunt je je website door ons laten onderhouden. Wij hanteren dan een uurloon van € 50,- en er wordt afgerekend per 15 minuten. Onderhoud binnen een onderhoudscontract wordt per minuut bijgehouden.

Wat valt er onder het onderhoudscontract?

  • Tekstuele wijzigingen van reeds bestaande pagina’s
  • Het toevoegen, aanpassen of verwijderen van afbeeldingen op bestaande pagina’s
  • Aanmaken van nieuwe e-mailadressen
  • Instellen van lokale e-mail op een apparaat
  • Het maken van één of meerdere nieuwe pagina’s
  • Het installeren van updates voor de website
  • Het verlenen van telefonische ondersteuning bij een wijziging of uitbreiding van uw website

Heb je al een onderhoudscontract via ons lopen dan kun je een mail sturen naar info@beweso.nl met daarin je naam en aanpassing en we gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag.