Website ontwerp

Wij ontwerpen en bouwen een nieuwe professionele en moderne website welke goed scoort in de zoekresultaten van Google zodat je bedrijf online zichtbaar wordt.

Website ontwikkeling

Wij ontwerpen en bouwen een nieuwe professionele en moderne website welke goed scoort in de zoekresultaten van Google zodat je bedrijf online zichtbaar wordt. Wij maken gebruik van het krachtige WordPress CMS waardoor je nieuwe website van de nieuwste technieken is voorzien.

 

Doelgericht

Een website moet niet alleen mooi zijn maar ook duidelijk ingericht zodat de doelgroep direct weet waar ze moeten zijn. Dit zorgt voor een hogere conversie.

website maken
webdesign huisstijl

Webdesign in je eigen huisstijl

Vaak heb je als ondernemer al een eigen huisstijl met een mooi logo en goede kleuren. Wij nemen deze huisstijl over in het ontwerp van je nieuwe website zodat het voor je websitebezoeker direct duidelijk is dat ze op de juiste website zijn.

Samen kijken we naar aanpassingen zodat het nieuwe webdesign er modern en professioneel uit komt te zien en proberen we de conversie te maximaliseren.

 

 

Uniek design

Samen kijken we naar wat je mooi vindt om in het design te verwerken. Dit idee werken we uit en passen we toe in het ontwerp.

Responsive ontwerp

Wij ontwikkelen een zogenoemd ‘Responsive’ webdesign voor je waardoor je website automatisch schaalt op verschillende apparaten. Tegenwoordig gebruikt men steeds vaker een smartphone of tablet om een website op te bekijken en we zorgen en dus voor dat jouw nieuwe website optimaal te lezen is op ieder apparaat. 

 

responsive ontwerp
gebruiksvriendelijk in beheer

Gebruiksvriendelijk in beheer

Omdat we gebruik maken van het krachtige WordPress CMS is ook het beheer van de website zeer makkelijk. Na het inloggen in de beheeromgeving kun je heel gemakkelijk doormiddel van ‘drag & drop’ in een visuele weergave je website bewerken. Ergens een stukje tekst of een afbeelding invoegen is kinderspel.

Mocht je uiteindelijk toch zelf de kennis of tijd niet hebben om aanpassingen te doen aan je website dan kun je dit altijd door ons laten doen doormiddel van een onderhoudscontract of gewoon uurtje factuurtje.

 

 

Kosten ontwikkeling website

De kosten voor het ontwikkelen van een website zijn vaak verschillend. De ene klant heeft meer wensen dan de andere klant. De ene website heeft meer pagina’s dan de andere. Daarom werken wij met een eenmalig vast basisbedrag voor de nieuwe webite van je organisatie. Afhankelijk van de wensen en het aantal pagina’s kunnen er nog extra kosten bij komen.